Tarte Saint Honoré

Tarte Saint Honoré

Hello everybody, it's Drew, welcome to our recipe site. Today, we're going to make a special dish, Tarte Saint Honoré. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Tarte Saint Honoré is one of the most popular of recent trending foods on earth. It is easy, it is quick, it tastes delicious. It is appreciated by millions every day. They're nice and they look fantastic. Tarte Saint Honoré is something which I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Tarte Saint Honoré, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tarte Saint Honoré delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Tarte Saint Honoré is 9 rebanadas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Tarte Saint Honoré estimated approx 3 horas.

To get started with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook Tarte Saint Honoré using 19 ingredients and 15 steps. Here is how you cook that.

Un clásico de la pastelería francesa que logra combinar distintas masas y cremas para un sabor completo. #choux3

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Tarte Saint Honoré:

  1. masa choux
  2. 500 ml agua
  3. 400 g harina de trigo
  4. 300 g mantequilla
  5. 6 huevos
  6. mousseline de chocolate
  7. 100 g crema pastelera
  8. 80 g mantequilla
  9. 100 g cocoa
  10. masa craquelin
  11. 100 g harina de trigo
  12. 100 g azúcar mascabado
  13. 80 g mantequilla
  14. base
  15. 500 g masa hojaldre
  16. cobertura
  17. 200 ml crema para batir
  18. 100 g queso crema
  19. 60 g azúcar glass

Instructions to make to make Tarte Saint Honoré

  1. — Craquelin.
    Primero pesar los ingredientes y cernir la harina para la masa craquelin
  2. En un recipiente agregar la mantequilla y el azúcar para acremar la mantequilla. Luego mezclar todo con la harina hasta que se vea homogénea y se compacte.
  3. Con papel encerado cubrir la masa por ambos lados. Con el rodillo aplanar hasta que la masa quede de 3 mm aproximadamente. Reservar y refrigerar.
  4. — Masa choux.
    Para la masa choux preparar los ingredientes, cernir la harina por igual.
  5. En una olla verter el agua y cuando rompa hervor agregar la mantequilla, esperar a que se disuelva y posteriormente agregar la harina de golpe. Bajar la flama a simmer y revolver enérgicamente para que la harina se incorpore con la mantequilla. Debe quedar una masa suave y fácil de incorporar.
  6. Dejar enfriar 20 minutos aproximadamente. Si al tocar la masa no se pega a los dedos está lista para usar. Incorporar los huevos uno por uno y en el número 6 verificar la consistencia. La masa es un tanto pesada pero debe estar maleable.
  7. Pasar la mezcla a una manga pastelera con duya de punto. En una charola con papel encerado hacer círculos de 5 cm de diámetro.
  8. Sacar la masa craquelin y cortar círculos de 5 cm. Cubrir la parte superior de los profiteroles. Hornear 30 minutos a 180 •C
  9. — Masa hojaldre.
    Extender la masa hojaldre. Cortar un círculo de 25 cm y con un tenedor picar por toda la masa. Con el sobrante de la craquelin, estirar nuevamente y hacer un círculo lo más grande que sea posible. Ponerlo encima de la hojaldre hornear 20 minutos a 180 •c.
  10. — Mouselline.
    Con una parte de la crema pastelera, con ayuda de la batidora comenzamos a batir unos minutos para darle volumen. Añadimos por poco la mantequilla y batimos nuevamente. Finalizar con la cocoa y revolver hasta incorporar.
  11. Cuando los profiteroles y las mass hojaldre hayan salido del horno los dejamos enfriar unos minutos. Luego vaciar un poco de la crema pastelera en la manga. Por la parte de abajo rellenar cuidadosamente.
  12. — Cobertura.
    Preparar los ingredientes para base de queso crema. En un bowl añadimos los ingredientes, el queso y la crema deben estar fríos para que se monte bien. Batir hasta que la consistencia sea fuerte y se formen picos en las aspas.
  13. — Montaje.
    En la masa hojaldre esparcimos una capa gruesa con la crema mouselline. Alrededor de ella colocamos los profiteroles y presionar ligeramente para que se peguen. Colocar los que sean necesarios hasta cubrir todo.
  14. En una manga verter la crema recién hecha y cortar diagonalmente la punta. Cuidadosamente decorar comenzando por la parte de los profiteroles, movimientos de adentro hacia afuera hasta cubrir todo.
  15. Al final tenemos una tarta con muchos procesos de elaboración pero que sin duda te encantará.

As your experience and self-confidence expands, you will discover that you have extra all-natural control over your diet plan as well as adjust your diet regimen to your individual preferences over time. Whether you want to offer a recipe that utilizes less or even more components or is a bit essentially hot, you can make basic modifications to accomplish this goal. To put it simply, begin making your dishes promptly. When it comes to fundamental cooking abilities for novices you don't require to discover them however just if you grasp some easy food preparation strategies.

This isn't a complete overview to quick as well as very easy lunch dishes but its great something to chew on. Ideally this will get your innovative juices moving so you can prepare delicious dishes for your family without doing too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap this up with this special food Step-by-Step Guide to Prepare Perfect Tarte Saint Honoré. Thank you very much for reading. I'm confident you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Pollo Toluca

Tostadas de pollo